Προσφερόμενες Υπηρεσίες και Ανέσεις

Όλα τα δωμάτια είναι επιπλωμένα και διακοσμημένα για να καλύπτουν όλες σας τις απαιτήσεις και ανάγκες.

 

Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και διαθέτουν όλα κουζινάκι με ψυγείο, TV, τηλέφωνο, κλιματιστικό (ψύξης/θέρμανσης), ατομικό μπάνιο (24 ώρες ζεστό νερό), κεντρική θέρμανση και φυσικά άνετες βεράντες με τραπεζάκια για να απολαμβάνετε την θέα. Καθημερινή είναι η καθαριότητα τους.
Η ρεσεψιόν είναι στη διάθεση σας απ' όπου μπορείτε να πάρετε πολλές πληροφορίες για τη γύρω περιοχή και φυσικά ολόκληρη τη Λέσβο.
 

 

 Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας υπάρχει πάρκιγκ. Επίσης κοντά μας θα βρείτε πολλές ταβέρνες για φρέσκο ψάρι, παραλίες, μίνι-μάρκετ, φούρνος και δημοτική παιδική χαρά (30μ απόσταση), για τους μικρούς μας πελάτες. Υπάρχει τακτική συγκοινωνία, κάθε 30' και σε 10' θα βρίσκεστε στο κέντρο της πόλης.Σχεδόν δίπλα βρίσκεται το γνωστό ζαχαροπλαστείο Βιενέζα με το σπιτικό παγωτό και το περίφημο μιλ-φέιγ, καθώς και το ζαχαροπλαστείο με τα βιολογικά προϊόντα ''Στεδανά'' στο οποίο θα βρείτε πολλά ντόπια γλυκίσματα..

 
 
      ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα και Δωμάτια στη Μυτιλήνη Λέσβος Τηλ. 22510 29618 - Ξενοδοχεία στη Λέσβο - Hotel in Lesvos